12 апр. 2007 г., 10:58

ЗАВИЖДАМ НА ЛАЛЕТАТА 

  Поэзия
599 0 4
 

Ех, колко им е леко на лалетата,

попили багрите на слънцето и

приютили кльощави бездомни насекоми.

Завиждам на лалетата.

Aх, как завиждам на лалетата

за благородството вкопано

и грацията пред ритащите ветрове.

© Марта Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??