25 июн. 2007 г., 01:52

Завинаги... 

  Поэзия
744 0 3

Не спираш да ми казваш "Обичам те",
не спират да ме гледат очите ти,
целуваш ме нежно, изгарящо,
а сърцето ти бие до пръсване.

Страх ме е от това  лудо обичане,
никой така мило не ме е наричал,
ти си бурята, опустошила душата ми,
и вълшебникът, сбъднал мечтите ми.

Не, не спирай да ми казваш "Обичам те",
искам винаги да ме гледат очите ти,
недей да ревнуваш от моето минало,
сега само твоя съм и ще бъда твоя -
завинаги...

© Румяна Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??