Да си се молил някога на Господ
да няма "утре" и да няма "днес"?
Животът ти дотолкоз да е гнусен,
че да искаш просто да умреш!
Ставал ли си всяка сутрин само за едно -
да вкараш бавно вкусната отрова?
Да няма друга страст освен порока,
със който мислиш, дишаш, спиш - в едно.
Три в едно, но не добрата комбинация.
Спринцовката забита, следва аспирация.
Унасяш се, отиваш в твоя свят на КЕФА,
а излезеш ли от него, следва кръговрата!
© Елена Мирчева Все права защищены