4.03.2010 г., 19:17 ч.

Зависим 

  Поезия » Друга
609 1 1

Да си се молил някога на Господ

да няма "утре" и да няма "днес"?

Животът ти дотолкоз да е гнусен,

че да искаш просто да умреш!

Ставал ли си всяка сутрин само за едно -

да вкараш бавно вкусната отрова?

Да няма друга страст освен порока,

със който мислиш, дишаш, спиш - в едно.

Три в едно, но не добрата комбинация.

Спринцовката забита, следва аспирация.

Унасяш се, отиваш в твоя свят на КЕФА,

а излезеш ли от него, следва кръговрата!

      

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??