7 дек. 2009 г., 10:39

Завивките на разума... 

  Поэзия
718 0 17

Завивките на разума

разкъса

и гладен се събуди

Рискът.

Изтупа на страха

прахта.

Изглади истината.

 

И тръгна

преди изгрева на вярата

по стъпките на

плачеща мечта,

на свободата

да  открие замъка,

да надхитри смъртта…

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??