Dec 7, 2009, 10:39 AM

Завивките на разума... 

  Poetry
717 0 17

Завивките на разума

разкъса

и гладен се събуди

Рискът.

Изтупа на страха

прахта.

Изглади истината.

 

И тръгна

преди изгрева на вярата

по стъпките на

плачеща мечта,

на свободата

да  открие замъка,

да надхитри смъртта…

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??