17 февр. 2008 г., 09:25

Завръщане 

  Поэзия » Любовная
865 0 23

Пусни ме...

В морските простори

да витая...

Ласките ти

нека са

платната бели,

мислите ти

нежен бриз да бъдат,

спомените - здравите въжета,

със които

на надеждата разбита

сала да превържа...

И като вълна безцелна,

скитаща се в мрака,

в нозете ти, след време,

пътя си ще свърша...

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??