1 мая 2007 г., 10:34

Завръщането у дома 

  Поэзия
471 0 1

Вслушай се в тези викове,
чуй как крещят стените.
Те видяха толко много
попили кръвта и сълзите.
Вгледай се в счупеното
огледало, не виждаш нищо,
а това си ти. Там, където
времето е спряло, където
спря и да боли.
Погледни тези стари
некролози "Нека в мир
почива скъпият ни син".
Шепа прах оплакваха,
а жив бе синът им любим.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Просто нз кво да каза. Мрачен стих и не е типичният тийнейджърски бунт, а има много какво да се забележи.
Предложения
: ??:??