23 янв. 2014 г., 19:04

Заземяване 

  Поэзия » Любовная
394 0 1

Сега съм земна.
Престанах и да пиша стихове.
И не летя
в потайна доба
с мойте вещерски приятели
със островърхи шапки,
с бухали на рамото
и със метли, проскубани
от зъбите на вятъра,
съпротивляващ се
да ги допусне да излитат.

Сега съм земна.
Ала ти не позволявай
пак да ставам вещица.

Сега съм с теб.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??