18 нояб. 2011 г., 09:35

Здравей... 

  Поэзия » Любовная
591 0 2

Здравей - ми каза ти,

с поглед ме срази

и тези големи сини очи,

господи, светът ми се върти...

Ела - ми каза ти,

а аз съм онемяла,

напълно оглупяла,

какъв е този чар,

запали в мен пожар...

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??