4 апр. 2017 г., 11:38

Здравей, Април 

  Поэзия
759 2 1

Здравей, Април! Ела при мен със нежност,

със малко щастие, с една любов,

с искрица неподправена човечност…

Здравей, Април! Бъди за мен готов!

Защото аз съм нова и различна

(прилежно счупеното залепих)

и чакам да съм нечия обична…

по-малко, знаеш, никога не бих.

Здравей, Април! Зюмбюлените нощи,

преплетох ги във своите очи,

с усмивка нежна чакам, искам още…

Здравей, Април! Добър за мен бъди…

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пролетта събужда нашите чувства и търсим взаимни емоции... Дано добротата бъде възнаградена с любов!😍
Предложения
: ??:??