Здравей, любов, здравей,
прекрасна и незабравима,
изпълнена с мечти!
Добре е, че в света те има,
че ти докосваш сетивата
със земна красота,
че с тебе съм така богата,
дори и да тъжа.
Здравей, любов, не си отивай,
бъди в сърцето ти
и тъжна и унила не заспивай,
красива остани!
Здравей, любов, здравей!
Зарадвай ме със силни чувства
и вярна ми бъди,
каквато си, такава остани!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены