3 мая 2023 г., 23:02

Здравей небе 

  Поэзия » Любовная
214 0 1

 

 

Здравей Небе!
Сълзите ти са тука!
И капят, капят като дъжд.
Не обича ли те някой... или просто...
Самотата те разплака тази нощ.


След всички изплакани сълзи,
дали си тръгна болката от ляво,
или все още тихичко вали,
изгорила ти сърцето като пламък.


А огънят боли!
/Сълзите ти също!/
Боли като дъжда, когато ме докосва...
Горят лицето ми онези капки дъжд,
събрали сълзите омагьосани.

Здравей, Небе!


И теб ли те боли...

 

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??