11 авг. 2007 г., 15:14

Здравей, тъга... 

  Поэзия
1492 0 8
Здравей, тъга!
Ти беше с мене дълго време,
приятелка за мен стана ти добра.
Не ме погуби, а направи силна,
кажи ми, как от тебе да се отрека.
Здравей, тъга, ти казвах всяка сутрин,
а лека нощ ти пожелавах вечерта.
С тебе всичко аз споделях,
дори онази черна самота.
За мене беше ти опора,
вървяхме дружно по света
и знам, присмиваха се хора
на моята приятелка тъга.
Здравей, тъга, ще казвам още,
дори да зная, че  не съм сама,
с тебе аз споделях болка,
ти стана част от моята душа.

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??