3 февр. 2012 г., 23:22  

Здравейте! 

  Поэзия
629 0 1

    ЗДРAВЕЙТЕ!                                   

 

Здравейте! Казвам се Човек, 

това ми е малкото и лично име!

Живота ми не е никак лек,

но това не е моето презиме!?

 

Приятно ми е да се запознаем,

и няколко думи да си разменим!

Слабостите си отблизо да опознаем,

и занапред, дано да ги променим.

 

Защо сме  лоши, не мога аз да кажа,

но с кратки  думи, ще ви го докажа.

Основата е там  в егоизма и гордостта,

допълнена от омразата ни  и подлостта!

 

Кой ти е виновен на теб или мен,

че животът e борба, ден след ден?

Нека да бъдем кротки и смирени,

а не брутални, ихидни и извратени!

 

 

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Нека!Нека бъдем хора!Поздрав!
Предложения
: ??:??