7 июл. 2007 г., 11:56

Здравен кабинет 

  Поэзия
509 0 3
 

Здравен кабинет



Работя във един клозет

със малко вентилаторно отворче.

Напомня ми за тясно, малко гробче,

а не на здравен кабинет.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??