25 янв. 2015 г., 13:27

Зелени очи 

  Поэзия » Любовная
306 0 1

О, колко са засмени

твоите хубави очи зелени!

Вълшебство носиш в моя дом,

сякаш съм опиянен със ром.

 

Тез прекрасни очи,

нежни като слънчеви лъчи,

донасят ми хармония и красота -

колко хубаво нещо е любовта!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Зелени очи, подобни нa изумруди, проблясквaщи в тъмното..., като на котка...!!!
Предложения
: ??:??