Търсят, зная мен,
но се питат,
кога ли ще дойде този ден?
Изпълнени с любов,
чакат да чуят моя зов.
Зелените очи ме търсят,
сърцето ми искат да разтърсят.
Да трепне моята душа,
да се зарадва на мига.
© Десислава Георгиева Все права защищены
Поздрави за това!