Nov 11, 2011, 5:30 PM

Зелените очи 

  Poetry » Love
626 0 3

Търсят,  зная мен,

но се питат, 

кога ли ще дойде този ден?

Изпълнени с любов, 

чакат да чуят моя зов.


Зелените очи ме търсят,

сърцето ми искат да разтърсят.

Да трепне моята душа, 

да се зарадва на мига.

 

 

© Десислава Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??