6 мая 2020 г., 17:55

Зелено 

  Поэзия » Пейзажная
491 1 0

В плен очите ми ликуват
и чувствам се изгубена в зелено.
Треви краката ми целуват,
избуяват в нежно кадифено.

Във зелено и ръцете ми се мият,
между синьото и жълтото преливат.
Навред - искрящо, свежо, обновено,
а птици - райски гласове извиват.

И сянката ми сякаш зеленее,
тъмнее в светлината някак по-различно.
Душата ми във люлка се люлее
пилее се, полита безгранично!

© Zlatka Аndonova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??