19 дек. 2009 г., 12:34

Зима 

  Поэзия » Для детей
717 0 9

Сняг вали, вали

покрива къщи и гори,

а  рекичката бъбрива

под леда студен се скрива.

Зимен сън заспали

зайци, паяци и мечки,

а хората седят пред

свойте топли печки.

Най-голяма веселба

е за малките деца,

които играят на снега.

Сняг вали, вали

покрива къщи и гори,

а  рекичката бъбрива

под леда студен се скрива.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??