21 дек. 2004 г., 11:53

Зима 

  Поэзия
1334 0 0

                     Зимата е сладка,
                   но пък за това -
                    студена и мрачна,
                  весела эа децата,
                 неприятна эа бащи
                   и майки.
                      Но стига толкоз коментари,
                 тя всекиго ще изпревари,
                       всички сезони ще превари
             и нас ще свари.
                    Ето виж я идва вече 
                      бягай отдалече.
                     Зича, эима, эима!

© Анжела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??