Зимата е сладка,
но пък за това -
студена и мрачна,
весела эа децата,
неприятна эа бащи
и майки.
Но стига толкоз коментари,
тя всекиго ще изпревари,
всички сезони ще превари
и нас ще свари.
Ето виж я идва вече
бягай отдалече.
Зича, эима, эима!
© Анжела Всички права запазени