28 нояб. 2008 г., 22:12

Зима 

  Поэзия
634 0 1

Зимата дойде, деца.

Хайде вънка на игра!

Със палтенца, шалчета и ръкавички,

за да ви е топличко на всички.

 

Бързо снежни топки направете

и своите приятелчета замерете

за здраве, щастие, късмет,

а по дворовете да има берекет.

 

Мама, татко и роднини да сурвакате идете

и за празника подаръците си вземете.

Под елхата те са наредени,

Честита Коледа, деца засмени!

© Александър Валериев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??