28.11.2008 г., 22:12 ч.

Зима 

  Поезия
635 0 1

Зимата дойде, деца.

Хайде вънка на игра!

Със палтенца, шалчета и ръкавички,

за да ви е топличко на всички.

 

Бързо снежни топки направете

и своите приятелчета замерете

за здраве, щастие, късмет,

а по дворовете да има берекет.

 

Мама, татко и роднини да сурвакате идете

и за празника подаръците си вземете.

Под елхата те са наредени,

Честита Коледа, деца засмени!

© Александър Валериев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??