9 мар. 2006 г., 16:33

ЗИМА Е 

  Поэзия
751 0 2
 СНЕГЪТ ЦЕЛУНА ВСИЧКО И ЗАСПА.
 ДЕТЕТО В МЕН РИСУВА ПРИКАЗКА -
 С ПРЪСТИ-
 ПО ЗАПОТЕНИТЕ СТЪКЛА.
 ЖАДНИТЕ ОЧИ СЕ ВТРЕНЧВАТ ВЪН-
 И ТЪРСЯТ...
 БЕЛОТА ИЛИ ПЪК ЦВЕТОВЕ ЩЕ ВИДЯТ ДНЕС-
 ИЛИ ТОВА, КОЕТО ИМА?!
 ЖАДНИ ЛИ СА МОИТЕ ОЧИ-
 НАСИТЕНИ...
 ВСЕ БЕЛОТА ДА ГЛЕДАТ.
 СНЕГЪТ ЦЕЛУНА ВСИЧКО И ЗАСПА.
 ЗАМРЪЗНАХА И ВСИЧКИ ТОПЛИ ЧУВСТВА,
 А АЗ РИСУВАМ ПРИКАЗКА-
 ПОРЕДНАТА ЛЪЖА,
 ЗА ДА СЕ СТОПЛЯ И ЗА ДА НЕ ЧУВСТВАМ.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??