20 янв. 2010 г., 18:23

Зимен ден 

  Поэзия
505 0 0

Заслушай се как скърца снегът под стъпките ти,
запътили се към нечие сърце.
Чуй песента на снежинките,
усмивка за всяко лице.
Пристъпваш напред щастлив,
извикваш в съзнанието спомен красив.
За ония детски години,
изпълнени със смях, игри без грижи.
С любов парлива, без болка.

Това е зимен ден.

© Зорница Арие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??