25 нояб. 2023 г., 10:02

Зимна любов 

  Поэзия
271 3 3

Снежна нежност ще открием,

бялото лети в екстаз,

сред студа вървим си ние,

аз съм ти, а ти си аз.

 

Зимно време, но горещо,

щом любов ни приюти,

о, любов – щастливо нещо,

ти си си аз, а аз съм ти.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??