Безбрежно бяло... Зима.
Запалихме камината...
И пламъците разгоряха лято
в душите и телата...
„Какво е лятото, какво е?” –
звучеше като приказка...
И в нея главните герои
забравиха за зимата...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены