17 дек. 2010 г., 11:28

Зимна приказка! 

  Поэзия » Философская
631 0 0

Зимна приказка навън е,

романтика, веселие...

И ако има как да

мога, просто под

юргана да си стоя, но

няма как, трябва

да поема предизвикателствата

и да се потопя

в зимата...

 

Сега навън в студа

посрещам пак това,

да се запозная с

снега и тази красота...

И затова пожелавам

на всички да имат

големи очички

и да се радват на това,

с което ни дарява

природата!

 

И да не се плашим, нека

да посрещнем зимата леко!

© Ребека Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??