3 февр. 2012 г., 23:34

Зимна приказка 

  Поэзия » Для детей
432 0 2

Сутринта като балеринки 

заваляли бяха безброй снежинки

и една, падайки си от небето,

целуна ме по нослето.

 

Ах, снежинки бели,

накъде така сте полетели

и бързате да покорите

полята и горите.

 

И така се малко време мина,

а пред нас познатата картина -

и започна пак отначало

зимната приказка в бяло.

© Илия Левков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??