26 апр. 2017 г., 16:54

Зимни вечери 

  Поэзия » Другая
763 2 4

Зимни вечери студени,
огънят тлее уморен.
Лунната бразда на любовта,
очите говорят за свобода.

Зимни вечери сплотени,
изпълнени с обич и тъга.
Реч извираща от душа,
топли човешките сърца.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??