Apr 26, 2017, 4:54 PM

Зимни вечери 

  Poetry » Other
765 2 4

Зимни вечери студени,
огънят тлее уморен.
Лунната бразда на любовта,
очите говорят за свобода.

Зимни вечери сплотени,
изпълнени с обич и тъга.
Реч извираща от душа,
топли човешките сърца.

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??