26.04.2017 г., 16:54 ч.

Зимни вечери 

  Поезия » Друга
757 2 4

Зимни вечери студени,
огънят тлее уморен.
Лунната бразда на любовта,
очите говорят за свобода.

Зимни вечери сплотени,
изпълнени с обич и тъга.
Реч извираща от душа,
топли човешките сърца.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??