27 авг. 2008 г., 22:59

Зимно 

  Поэзия » Любовная
797 0 14

 

 

Тръгваш за пореден път от мен,

откраднал и последното ми Имане!

Душата ми е опустял герен,

посреща само вълците - сред зима е...

Събирам мислите си - шепа съчки,

поддържат огъня ми уморен.

Надеждите изгарят - както пръчките

в огнището на падналия ден...

 

Но има топлина... И жива съм!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??