27 мая 2010 г., 14:14

Злата магия на любовта... 

  Поэзия » Любовная
497 0 1

Стани част от живота ми...
потопи се в моята мечта...
Да се скрием...
и да създадем нова реалност...

Нарисувай още една картина...
на живота, който искаше да имаш...
Следвай инстинкта си...
и избери правилната пътека...

Не трябва да те е страх...
ти си пазена...
от зло и болка...
Но защо... защо...
виждам отново... тъга... в очите ти...

Как така...?!
Как стана така...?!
Вързани за релсите...
дори и любовта няма да ни спаси...
Наблюдавай... как душите ни ни напускат...
и как телата ни се разпадат...
но не се страхувай...
аз ще понеса... удара за теб... защото ти си всичко за мен!

 

© Костадин Янев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • римата не е задължителна, но ритъмът - определено Е. в този текст няма и от двете.
Предложения
: ??:??