31 мая 2023 г., 13:46

Златен дъжд 

  Поэзия
162 2 3

Черешово време... сладко събуждане,

рони слънчеви, игриви петна...

Небосводът е ведрост и в служене...

на безброй животворни неща.

 

Дъх поемам от сладост цъфтежна.

Ароматна армада плува към мен.

Акациев цвят примесен с безбрежност

и съм в рая... през целия ден.

 

Златен дъжд времето стича...

Май си тръгва влюбен, щастлив.

Някой, някъде... е вече обичан

и покълва в душата му стих.

© Валя Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??