May 31, 2023, 1:46 PM

Златен дъжд 

  Poetry
167 2 3

Черешово време... сладко събуждане,

рони слънчеви, игриви петна...

Небосводът е ведрост и в служене...

на безброй животворни неща.

 

Дъх поемам от сладост цъфтежна.

Ароматна армада плува към мен.

Акациев цвят примесен с безбрежност

и съм в рая... през целия ден.

 

Златен дъжд времето стича...

Май си тръгва влюбен, щастлив.

Някой, някъде... е вече обичан

и покълва в душата му стих.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??