23 нояб. 2006 г., 00:18

Златна есен 

  Поэзия
436 0 0
Шумят листа под краката
и се разпиляват сред
бързината.
Допир мой до тях
съживява ги за час.
Следва друг крак,
който ги подритва пак.

Златна есен е край нас,
краси света ни в захлас.
С идея цветуща ни
дарява тя и потъвам
сред блян и мечта.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??