Не ме затваряй в златна клетка,
не ме обричай на вечни тъги,
не съм ти дала любовна клетва,
не искам живота ми да помрачиш.
В очите ти дяволче играе,
сластна усмивка в устата блести,
зная Амур те вечно терзае -
не си роден за една жена ти.
Не искам вечно любов с просия -
по милост (през сълзи) да ме освободи -
че в твойта любовна килия
вехнат цветята на мойте мечти.
© Мадлен Все права защищены
мъдра и красива си, мила Мадлен...с обич.