24 февр. 2007 г., 17:06

знак за Любов 

  Поэзия
626 0 3

Не спирай!
Направиш ли го,
ще е края.
Движи се!
Спреш ли,
загубен си.
Погледни ме!
Сториш ли го,

изненада те чака.
Върви си!
Обърнеш ли се,
ще попаднеш в
кръговрат.
Остани!
Останеш ли,
ще е знак за Любов.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??