24.02.2007 г., 17:06 ч.

знак за Любов 

  Поезия
625 0 3

Не спирай!
Направиш ли го,
ще е края.
Движи се!
Спреш ли,
загубен си.
Погледни ме!
Сториш ли го,

изненада те чака.
Върви си!
Обърнеш ли се,
ще попаднеш в
кръговрат.
Остани!
Останеш ли,
ще е знак за Любов.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??