30 апр. 2008 г., 13:28

Зная... 

  Поэзия » Философская
883 0 5

Зная, че е рано още, зная,

разбирам го, не ще и отрека,

но чувствам аз, че се нуждая

от любима, милвана ръка.

 

Зная, че не съм порасла, зная,

но чувствам в себе си жена,

имам нужда да го осъзная,

но още малка съм, нали така?!

 

Искам, колко много искам,

но има време със крила,

затуй мислите си крия и потискам,

че иначе със времето ще отлетя.

© Теди Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??