Зодия ЛЪВ
Лъвът е красиво животно, силно и гордо.
Мъжете лъвове сме силни и властни,
с чувства изгарящи, силни и страстни.
Роден да се бори и да побеждава,
и никога да не се предава.
С жените лъвици се разбират но понякога си ръмжат,
властта си лъвовете с никой не делят.
Истинската зодия е една - лъв и всички останали,
с нея всички се съобразяват. Схвана ли?
Зодиите на хората са нещо различно,
за някои измислица са, за други нещо идентично.
Така е но важно душевно богат да бъде човек,
с ценностите от миналия век,
с мисли,ч увства позитивни,
с рационални решения градивни.
С вяра и обич, а не с омраза,
да победим тази духовна зараза.
© Валентин Миленов Все права защищены