Здравейте!
Нека се представя -
аз съм зодия Мечтател.
Това накратно означава
цветен, щур.. изобретател.
Характерни черти:
без да вали аз виждам дъгата,
на самолети си пожелавам мечти,
откривам цветове и в тъмнината,
у хората винаги търся доброто,
не се страхувам да летя -
скачала съм от високото
и съм разпервала крила.
Слабости: няколко поне -
непрестанно сме търсещи експерименти,
крайно сме свободни по дух и сърце
и.. май.. леко разсеяни на моменти.
Накратко - това е.
Беше ми приятно.
Да не забравя.. твоята зодия каква е?
Обясни ми я накратко.
© Емилия Йорданова Все права защищены