22 июн. 2007 г., 13:00

Звезда 

  Поэзия
454 0 0
Звезда свали ти от небето,
в нея аз любов познах,
стопли ми сърцето
и моите чувства осъзнах.
Но самотно е небето
без тази пареща звезда,
защото в сърцето
угасва бързо тя.

© Анжела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??