7 апр. 2009 г., 09:10

"Звезда" 

  Поэзия » Юмористическая
398 0 2

         Звезда:

 

Онзи, който не престана

да се мярка по екрана,

 да присъства в новините

 или зяпа от стените.

Във България такива

има хиляди ментета.

Някой казал, че ги бива

и им лепнал етикета,

но реално се оказва,

че подобни няма тук,

 а това пък ни показва,

че глави са те на лук.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??