24 нояб. 2011 г., 14:53

Звезден полет 

  Поэзия » Любовная
672 0 1

За теб
заключих
в моите очи
небето...
Исках ти
да бъдеш вятър -
облаците
там да заличиш,
да бъдеш слънце -
пролет
във живота ми
да възвестиш,
а ти,
открил в очите ми
звезди,
обрече себе си
на звезден
полет!

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??