Nov 24, 2011, 2:53 PM

Звезден полет 

  Poetry » Love
669 0 1

За теб
заключих
в моите очи
небето...
Исках ти
да бъдеш вятър -
облаците
там да заличиш,
да бъдеш слънце -
пролет
във живота ми
да възвестиш,
а ти,
открил в очите ми
звезди,
обрече себе си
на звезден
полет!

Дейзи Патън

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??