Танца на звездите,
кавалер и дама,
отправили се в забравата
на стъпките омайни.
Сияйно небе се извисява
с хармония,
поредна стъпка
и почва танца.
Прелестна дъга
сред звездната тълпа,
танц с чувственост неземна,
нежност пожелана.
А аз седя на терасата безцветна...
Звездите отключват
моята усмивка,
очите ми играят
сред шарките на
звездния валс.
© Зузка Все права защищены